De Thuismenu’s

3-gangen Menu ‘TRE STELLE’ € 24,50 p.p.
ANTIPASTO; gebraden kalkoenfilet, salade, gefrituurde kappertjes,
ansjovis en een dressing van tonijnsaus.
LASAGNA; van spinazie en bospaddenstoelen.
DOLCE; taartje van gekarameliseerde honing met honingraad van witte chocolade.
Dit menu leveren wij t/m 27 april a.s.

4-gangen Menu ‘LA DOLCE VITA’ € 37,50 p.p.
ANTIPASTO; gebraden kalkoenfilet, salade, gefrituurde kappertjes,
ansjovis en een dressing van tonijnsaus.
RAVIOLI; gevuld met ricotta ‘salata’, aubergine, tomaat en basilicum,
basilicumolie en schaafsel van gerookte Provolone ‘picante’.
PESCE; gegrilde zalmfilet met cherrytomaatjes en een garnituur van
witte asperges, gegrilde polenta en een koude salade van rode biet.
DOLCE;
taartje van gekarameliseerde honing met honingraad van witte chocolade.
Dit menu leveren wij t/m 27 april a.s.

4-gangen Menu ‘VEGETARIANA’ Vega € 37,50 p.p.
ANTIPASTO; groenteterrine met ‘salsa verde’ en gemarineerde uitjes.
RAVIOLI; gevuld met ricotta ‘salata’, aubergine, tomaat en basilicum,
basilicumolie en schaafsel van gerookte Provolone ‘picante’.
LASAGNA; van spinazie en bospaddenstoelen met een garnituur van
witte asperges en gegrilde polenta.
DOLCE; taartje van gekarameliseerde honing met honingraad van witte chocolade.
Dit menu leveren wij t/m 27 april a.s.

5-gangen Menu ‘SORPRESA’ € 47,50 p.p.
ANTIPASTO; gebraden kalkoenfilet, salade, gefrituurde kappertjes,
ansjovis en een dressing van tonijnsaus.
RAVIOLI; gevuld met ricotta ‘salata’, aubergine, tomaat en basilicum,
basilicum-pesto-olie en schaafsel van gerookte Provolone ‘picante’.
LASAGNA; van spinazie en bospaddenstoelen.
PESCE; gegrilde zalmfilet met cherrytomaatjes en een garnituur van
witte asperges, gegrilde polenta en een koude salade van rode biet.
DOLCE;
taartje van gekarameliseerde honing met honingraad van witte chocolade.
Dit menu leveren wij t/m 27 april a.s.

5-gangen Menu ‘VERDE’ Vega € 47,50 p.p.
ANTIPASTO;
groenteterrine met ‘salsa verde’ en gemarineerde uitjes.
RAVIOLI; gevuld met ricotta ‘salata’, aubergine, tomaat en basilicum,
basilicumolie en schaafsel van gerookte Provolone ‘picante’.
PACCHERI; gevulde pasta met een crème van witte asperges.
LASAGNA; van spinazie en bospaddenstoelen met een garnituur van
witte asperges en gegrilde polenta.
DOLCE; taartje van gekarameliseerde honing met honingraad van witte chocolade.
Dit menu leveren wij t/m 27 april a.s.

KLIK hier voor de bestelpagina.