*Bezorg & Afhaal* Menu’s

BESTELREGELS:
Bestellen:
maandag t/m zondag vóór 13.00 uur.
Bezorg- en Afhaaldagen:
maandag t/m zondag.
Bezorg- en Afhaaltijden:
van 16.00 tot 18.00 uur.
Betalen:
u ontvangt een bevestiging en de factuur per e-mail.

  • 2-gangen Menu ‘TUTTI A TAVOLA’ € 17,50 p.p.
    SPEZZATINO; stoofgerecht met kalfsvlees, gemengde groenten en krieltjes.
    ZUPPA INGLESE; cake, patisseriecrème, chocolade, vleugje liquore Alkermes, Italiaans schuim.
    Let op: wij leveren dit menu t/m 9 november a.s. 
  • 4-gangen Menu ‘LA DOLCE VITA’ € 37,50 p.p.
    ANTIPASTO; salade met kabeljauw gepekeld en gemarineerd in rode biet, ‘fregola’ Sardijnse pasta, zoetzure biet, crème van saffraan en vinaigrette van biet.
    RAVIOLI; gevuld met ricotta en pompoen, fonduta van Parmigiano en Amaretti crunch.
    SPEZZATINO; stoofgerecht met kalfsvlees, gemengde groenten en krieltjes.
    ZUPPA INGLESE; cake, patisseriecrème, chocolade, vleugje liquore Alkermes, Italiaans schuim.
    Let op: wij leveren dit menu t/m 9 november a.s. 

4-gangen menu ‘LA DOLCE VITA’ vegetarisch € 37,50 p.p.
ANTIPASTO; salade van gegrilde groenten, zoetzure biet, Parmezaanse kaas en dressing.
RAVIOLI; gevuld met ricotta en pompoen, fonduta van Parmigiano en Amaretti crunch.
MELANZANE ALLA PARMIGIANA; vegetarische lasagne met aubergine, tomaat en mozzarella.
ZUPPA INGLESE; cake, patisseriecrème, chocolade, liquore Alkermes, Italiaans schuim.
Let op: wij leveren dit menu t/m 9 november a.s. 

  • 5-gangen Menu ‘SORPRESA’ € 47,50 p.p.
    ANTIPASTO; salade met kabeljauw gepekeld en gemarineerd in rode biet, ‘fregola’ Sardijnse pasta, zoetzure biet, crème van saffraan en vinaigrette van biet.
    RAVIOLI; gevuld met ricotta en pompoen, fonduta van Parmigiano en Amaretti crunch.
    PESCE; vis van de dag.
    SPEZZATINO; stoofgerecht met kalfsvlees, gemengde groenten en krieltjes.
    ZUPPA INGLESE; cake, patisseriecrème, chocolade, liquore Alkermes, Italiaans schuim.
    Let op: wij leveren dit menu t/m 9 november a.s. 

KLIK HIER ! voor uw bestelformulier.