*Bezorg & Afhaal* Bekijk hieronder alle menu’s.

BESTELREGELS:
Bestellen:
dinsdag t/m zondag vóór 12.00 uur.
Bezorg- en Afhaaldagen:
dinsdag t/m zondag.
Bezorg- en Afhaaltijden:
van 16.00 tot 18.00.
Betalen:
u ontvangt een bevestiging en een factuur per e-mail.

  • 2-gangen Menu ‘TUTTI A TAVOLA’ € 17,50 p.p.
    POLLO AL PARMIGIANA; gepaneerde scharrelkipfilet stukjes in tomatensaus en buffelmozzarella, compleet met een garnituur van krieltjes en zomerpeentjes.
    TORTA PRIMAVERA; cake, mascarpone, aardbeien, vleugje limoncello.
    Let op: wij leveren dit menu van 31 mei t/m 14 juni a.s. 
  • 4-gangen Menu ‘LA DOLCE VITA’ € 37,50 p.p.
    ANTIPASTO; salade met kabeljauw gepekeld en gemarineerd in rode biet, ‘fregola’ Sardijnse pasta, biet, crème van citroenvanille en dressing van biet & balsamico.
    RAVIOLI; gevuld met pompoen en ricotta, fonduta van parmezaan & pecorino, crunch van amarettini.
    QUAGLIA ALLA MARIO; kwartelfilet in een nestje van tagliolini met een garnituur van krieltjes en zomerpeentjes en rozemarijnjus.
    TORTA PRIMAVERA; cake, mascarpone, aardbeien, vleugje limoncello.
    Let op: wij leveren dit menu van 31 mei t/m 14 juni a.s.

4-gangen menu ‘LA DOLCE VITA’ vegetarisch € 37,50 p.p.
ANTIPASTO; salade van gegrilde groenten, groene asperges, knolselderij, doperwtjes, pruimen en dressing.
RAVIOLI; gevuld met pompoen en ricotta, fonduta van parmezaan & pecorino, crunch van amarettini.
GIRELLE; gevulde pasta rollen met spinazie en ricotta in een tomatensaus met een garnituur van krieltjes en zomerpeentjes.
TORTA PRIMAVERA; cake, mascarpone, aardbeien, vleugje limoncello.
Let op: wij leveren dit menu van 31 mei t/m 14 juni a.s.

  • 5-gangen Menu ‘SORPRESA’ € 47,50 p.p.
    ANTIPASTO; salade met kabeljauw gepekeld en gemarineerd in rode biet, ‘fregola’ Sardijnse pasta, biet, crème van citroenvanille en dressing van biet & balsamico.
    RAVIOLI; gevuld met pompoen en ricotta, fonduta van parmezaan & pecorino, crunch van amarettini.
    BRANZINO AL FORNO; licht gegrilde zeebaars met witte asperges en kruidendressing.
    QUAGLIA ALLA MARIO; kwartelfilet in een nestje van tagliolini met een garnituur van krieltjes en zomerpeentjes en rozemarijnjus.
    TORTA PRIMAVERA; cake, mascarpone, aardbeien, vleugje limoncello.
    Let op: wij leveren dit menu van 31 mei t/m 14 juni a.s.

KLIK HIER ! voor uw bestelformulier.