Una tradizione di famiglia

Al in 1967, als pionier op culinair gebied en door de gewaagde introductie van het verrassingsmenu, konden de gasten van Restaurant MARIO zonder menukaart kennis maken met de kookfilosofie van Chef-kok Mario Uva.

Het behaalde niveau en de revolutionaire werkwijze, die tegenwoordig alom geprezen is, geven Restaurant MARIO tot op de dag van vandaag een constante stroom van culinaire bewonderaars.
Dit gaat uiteraard niet onopgemerkt. Naast de bijzondere vermelding en het “Diploma di Cucina Eccellente” van de Accademia Italiana della Cucina, kreeg Restaurant MARIO, als enige Italiaan, in het jaar 2000 ook een “Michelinster “. Verder lid van “Registro Eccellenze Italiane” en met de benaming “Marchio Ospitalità Italiana.“
Restaurant MARIO werd drie keer uitgeroepen tot het Beste Italiaanse Restaurant van Nederland.
Kookboek MARIO 50 JAAR (1967-2017)
Ter gelegenheid van dit 50-jarig bestaan werd er een prachtig jubileum kookboek gerealiseerd in samenwerking met vormgever Ronald Timmermans en culinaire fotograaf Remko Kraaijeveld.

Vermeldingen:
MICHELIN-Gids 2021:
“Bereidingen met kwaliteitsproducten. Gewoonweg lekker eten!” – favoriet!
GAULT&MILLAU-Gids 2021:
“Gedachtegoed leeft voort in deze bijzondere familiale eetgelegenheid. Wijnen en producten eigen import, huisgemaakte pasta’s. – 13/20 lievelingsadres!
PERSWIJN-Gids 2021:
“Mooie wijnen en ook betaalbare wijnen van kleine producenten. Voortreffelijk Italiaans!” – aangenaam en ongecompliceerd!