Una tradizione di famiglia

Al in 1967, als pionier op culinair gebied en door de gewaagde introductie van het verrassingsmenu, konden de gasten van Restaurant MARIO zonder menukaart kennis maken met de kookfilosofie van Chef-kok Mario Uva.

Een eenvoudige Italiaanse kookfilosofie en -vaardigheid, die gaat van vader op zoon, om op simpele wijze met een gering aantal ingrediënten een hoogstaand product voor te zetten. Tot op heden en met dezelfde filosofie, kookt onze Chef-kok Fabrizio Pinna en met de input van Alessandro Uva deze verrassingsmenu’s. Met de gerechten, en gebaseerd op de direct uit Italië geïmporteerde ingrediënten, blijven wij de authenticiteit van de smaak garanderen.

Het behaalde niveau en de revolutionaire werkwijze, die tegenwoordig alom geprezen is, geven Restaurant MARIO tot op de dag van vandaag een constante stroom van culinaire bewonderaars.
Dit gaat uiteraard niet onopgemerkt. Naast de bijzondere vermelding en het “Diploma di Cucina Eccellente” van de Accademia Italiana della Cucina, kreeg Restaurant MARIO, als enige Italiaan, in het jaar 2000 ook een Michelinster.
Sinds januari 2016 is Restaurant MARIO, voor de tweede keer, uitgeroepen tot het Beste Italiaanse Restaurant van Nederland.

Vermeldingen: MICHELIN-Gids 2017: “Geriefelijk en met een interessante wijnkaart”-favoriet! GAULT&MILLAU-Gids 2017: “Puur Italiaans in warme ambiance”-lievelingsadres!

2017: Restaurant MARIO bestaat 50 jaar! (1967-2017) Houdt onze website & Facebook voor leuke aanbiedingen in de gaten…
Verder zijn wij heel druk…want ter gelegenheid van dit 50-jarig bestaan…maken wij een 3e KOOKBOEK!!! Ons jubileum!